قدرتنمایی افراد مسلح در سلسله؛ دو نفر کشته شدند
به گزارش وبلاگ بهروز، فرمانده انتظامی سلسله گفت: در پی درگیری در محله عادل آباد سلسله، دو نفر کشته شدند.

به گزارش مهر، سرهنگ عسکر عیسایی شامگاه پنج شنبه در گفت و گو با رسانه ها گفت: صبح امروز به دلیل تیراندازی در محله عادل آباد شهر الشتر، دو برادر جان باختند و یک نفر هم زخمی شد.
وی گفت: در پی بالا دریافت اختلافات بین دو خانواده در شهرستان سلسله، یکی از خانواده ها اقدام به اجیر کردن افراد مسلح برای قدرت نمایی جلوی منزل خانواده دیگر می کند.
فرمانده انتظامی سلسله افزود: بنا به اظهارات مردم محل، در پی داد و بیداد و شلوغی در این نقطه از شهر، دو برادر به نام های ع-د و ب-د که برای تبریک عید فطر به منزل پدرشان در نزدیکی محل درگیری رفته و مشغول تماشا بودند، بر اثر تیراندازی ناگهانی شرورهای مسلح، بی گناه کشته شدند.
سرهنگ عیسایی افزود: این درگیری یک مجروح دیگر هم داشته که حال وی هم وخیم گزارش شده است.
فرمانده انتظامی سلسله با اشاره به شناسایی همه عاملان این جنایت، شرح داد: همه متهمان شناسایی شده و تلاش نیروهای انتظامی برای بازداشت عاملان این جنایت و تحریک کنندگان آن ها ادامه دارد و به زودی در چنگال قانون گرفتار خواهند شد.
منبع: فرارو