مکرون در واکنش به کاریکاتور موهن شارلی ابدو:کفرگویی جزو آزادی بیان است
به گزارش وبلاگ بهروز، فارس نوشت: رئیس جمهور فرانسه روز آدینه از اقدام هتاکانه نشریه فرانسوی در بازنشر تصاویر موهن به ساحت نورانی پیامبر اسلام (ص) دفاع کرد.

به نوشته خبرگزاری آسوشیتدپرس، مکرون همچنین کسانی را که می خواهند بدون پذیرفتن آزاد بودن کفرگویی و توهین به مقدسات شهروند فرانسه باشند را هم مورد انتقاد قرار داده است.
رئیس جمهور فرانسه که در مراسمی برای گرامی داشت تاریخ دموکراسی فرانسه حضور داشت بار دیگر از اقدام گستاخانه نشریه شارلی ابدو در بازنشر تصاویر موهن به ساحت نورانی پیامبر اکرم (ص) دفاع کرد.
مکرون گفت: شما نمی توانید یک بخش از فرانسه را انتخاب کنید. وقتی فرانسه را انتخاب می کنید... جمهوری فرانسه اجازه ماجرا جویی های تبعیض آمیز را نخواهد داد.
مکرون گفت: آزادی در فرانسه، آزادی برای اعتقاد داشتن یا نداشتن را هم شامل می گردد، اما این را نمی توان از آزادی ای که حق کفرگویی را هم شامل می گردد جدا کرد.
نشریه شارلی ابدو روز سه شنبه در یک گستاخی جدید بار دیگر کاریکاتورهای جنجالی موهن به پیامبر اکرم (ص) را بازنشر نموده است.
نشریه شارلی ابدو این مسئله را یک روز قبل از آنکه 13 مرد و زن در دادگاهی در فرانسه به بهانه حمله به دفتر این نشریه در سال 2015 مورد محاکمه قرار گیرند، گفت.
دو فرد مسلح، ژانویه 2015 به دفتر مجله شارلی ابدو حمله کردند. در آن حمله 12 نفر کشه و 10 نفر زخمی شدند.
این نشریه در سرمقاله توهین آمیزی که سه شنبه همراه با کاریکاتورهای جنجالی اش منتشر نموده نوشته، این تصاویر متعلق به تاریخ هستند و تاریخ را نمی توان بازنویسی یا پاک کرد.
کاریکاتورها و تصاویر توهین آمیز نشریه شارلی ابدو بارها جنجال آفرین شده اند. کاریکاتورهایی که این نشریه امروز آنها را مجدداً منتشر نموده اولین بار در سال 2006 توسط در یک روزنامه دانمارکی منتشر شدند. این اقدام با تظاهرات های گسترده مسلمانان در سراسر جهان روبه رو شد.
دفتر این نشریه در سال 2011 بعد از یک حمله تحت حفاظت پلیس قرار گرفته که این مسئله تا به امروز پابرجا است.
فرانسه توهین به مذاهب و مقدسات را جز موازین آزادی بیان قلمداد می نماید با این حال، این کشور یکی از چندین کشور غربی است که انکار واقعه ادعایی هولوکاست را جرم تلقی می نماید.
310 310
منبع: خبرآنلاین