سرنوشت برندگان یک رویداد ملی چه می شود، نکاتی درباره تغییر مدیران

به گزارش وبلاگ بهروز، مدیرعامل انجمن موسیقی و مدیر اجرایی پانزدهمین جشنواره ملی موسیقی جوان از آغاز بررسی پیشنهادهای ارسال شده به دبیرخانه جشنواره مبنی برحمایت از برگزیدگان جشنواره خبر داد.

سرنوشت برندگان یک رویداد ملی چه می شود، نکاتی درباره تغییر مدیران

به گزارش گروه فرهنگی وبلاگ بهروز به نقل از روابط عمومی پانزدهمین جشنواره ملی موسیقی جوان، علی نیکنام مدیرعامل انجمن موسیقی ایران با اشاره به برگزاری پانزده دوره از جشنواره موسیقی جوان و تثبیت جایگاه آن به عنوان یکی از اصلی ترین جشنواره های موسیقایی کشور، سرنوشت برگزیدگان را مهمترین دغدغه برگزارکنندگان جشنواره برشمرد.

نیکنام گفت: یکی از دغدغه های جدی برگزارکنندگان جشنواره، اهالی موسیقی، داوران جشنواره و اساتید این بوده که برای برگزیدگان چه اتفاقی خواهد افتاد. پیشنهادهای مختلفی در سال های برگزاری جشنواره داشته ایم، از جمله اینکه برگزیدگان جشنواره ملی موسیقی جوان، در سایر جشنواره های موسیقی از جمله جشنواره موسیقی نواحی برنامه اجرا کنند و از اجرای آنها بهره ببریم. این پیشنهاد تا مقدار ای عملی شده اما فراتر از این، نیاز داریم که با تمامی اساتید، محققان، داوران،دفتر موسیقی و فعالان این عرصه دور هم بنشینیم و برای اینکه بتوانیم از هنر برگزیدگان استفاده بیشتری ببریم، فکر و برنامه ریزی کنیم.پیشنهادهای دیگری هم هست مثل اینکه برگزیدگان را به جشنواره های جهانی معرفی کنیم یا برترین ها بتوانند از امتیازات ویژه ای مثل ورود به دانشگاه ها استفاده کنند اما این پیشنهادها نیاز به بررسی دقیق تر و برنامه ریزی و همکاری با نهادهای و سازمان های دیگر دارد.

مدیر اجرایی جشنواره موسیقی جوان اصلی ترین مشکل جشنواره ملی موسیقی جوان در شرایط کنونی را مسائل ناشی از شیوع ویروس کرونا برشمرد و توضیح داد: مشکل اصلی این بود که ازاجراهای حضوری شرکت کنندگان محروم شدیم. امیدوارم سال آینده کرونا نباشد و بتوانیم این اجراها را از سر بگیریم. مسئله مهم جشنواره ملی موسیقی جوان بعد از پانزده دوره این است که فعال تر و پویاتر باشد. البته در حال حاضر جشنواره، فعال و پویا هست اما نکته اینجاست که جشنواره ملی موسیقی جوان می تواند به غنی سازی جشنواره نواحی و نیز جشنواره فجر کمک کند.

نیکنام جشنواره ملی جوان را یک دستاورد خوب برای موسیقی کشورمان دانست و اظهار امیدواری کرد که این جشنواره با تلاش و همت عوامل برگزار کننده در سال های آینده نیز تدوام داشته باشد. ارتباط و هماهنگی خوب ببن دبیر جشنواره با داوران جشنواره و شرکت کنندگان و عوامل اجرایی انجمن باعث می شود سال به سال بر پویایی جشنواره افزوده شود.

با تغییر مدیران اتفاقی در استمرار جشنواره نمی افتد

مدیر اجرایی پانزدهمین جشنواره ملی موسیقی جوان درباره مشکل بودجه یا سایر مسائل احتمالی در برگزاری جشنواره گفت: تا این لحظه توانستیم خواسته دبیر جشنواره را برآورده کنیم. اگر اجراها حضوری باشد قطعا به کمک و همراهی بنیاد رودکی یا شاید به سالن های بیشتری در بخش دولتی و خصوصی نیاز داشته باشیم. خوشبختانه جشنواره در این سال ها جای خودش را در بخش های دولتی باز کرده و مورد حمایت دولت بوده و خواهد بود.

نیکنام درباره تغییر مدیریت در جشنواره و تبعاتی که می تواند برای آن داشته باشد، توضیح داد: با تغییر مدیریت چه در بخش اجرایی و دفتر موسیقی، چه در انجمن موسیقی هیچ اتفاقی در استمرار جشنواره رخ نمی دهد. جشنواره به قدری جا افتاده که با تغییر مدیریت بعید است تزلزلی در آن رخ بدهد.

مدیر اجرایی جشنواره ملی موسیقی جوان معتقد است، خروجی جشنواره موسیقی جوان می تواند روی جشنواره های فجر و نواحی و سایر جشنواره ها تاثیر بگذارد و تا به امروز این تاثیرگذاری کاملا محسوس بوده است. جشنواره های موسیقی فجر، نواحی و جوان به نوعی مکمل همدیگر هستند و همدیگر را پوشش می دهند. هنرمندانی که در جشنواره موسیقی فجر شرکت می کنند، زمانی در جشنواره موسیقی جوان شرکت داشته اند. جشنواره ملی موسیقی جوان پایه و اساس سایر جشنواره ها به شمار میرود. اگر این جشنواره نباشد، نمی توانیم جشنواره های دیگر را با کیفیت برگزار کنیم.

نیکنام درباره ایده برگزاری جشنواره ملی موسیقی جوان به صورت دو بار در سال گفت: استعدادهای زیادی در جشنواره کشف و معرفی می شوند اما به لحاظ اجرایی برگزاری آن به صورت 2 بار در سال، جای بررسی دارد چون هر دوره از جشنواره به قدری طولانی هست که دو بار برگزاری آن در طول یک سال، به سادگی میسر نمیشود. برگزاری پانزدهمین دوره جشنواره را از ابتدای سال جاری آغاز کردیم و حالا که در نهمین ماه سال هستیم، هنوز مرحله نهایی تمام نشده است. برگزاری دو نوبت در طول یک سال موردی است که باید روی آن کار و برنامه ریزی و ارزیابی بسیار دقیق صورت بگیرد که یک تقویم جشنواره ای داشته باشیم چون تعداد داوران و رشته های جشنواره کم نیست.

مدیر اجرایی جشنواره در پایان تاکید کرد که باید با نگاه تخصصی؛ تاثیر کرونا بر جشنواره را بررسی کرد. در سال های کرونا چیزی که از دست دادیم و محروم شدیم، اجرای حضوری شرکت کنندگان بود؛ اجراهایی که شور و شعف جشنواره را بیشتر می کرد. در این دو سال، سالن ها از حضور علاقمندان به موسیقی خالی بود اما در مابقی موارد جشنواره با همان دقت و حساسیت سال های قبل برگزار شد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

به "سرنوشت برندگان یک رویداد ملی چه می شود، نکاتی درباره تغییر مدیران" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "سرنوشت برندگان یک رویداد ملی چه می شود، نکاتی درباره تغییر مدیران"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید