اعتراضات فعالان ارمنستان علیه نخست وزیر

به گزارش وبلاگ بهروز، فعالان ارمنستان معترض به عملکرد نخست وزیر این کشور در ایروان و 12 شهر دیگر دست به اعتراضات گسترده زدند.

اعتراضات فعالان ارمنستان علیه نخست وزیر

این اعتراضات در سراسر ارمنستان از سوی آرتور دانلیان، از سازمان دهندگان این راهپیمایی برگزار گردید.

این اعتراضات با شعار تولد دروغ ها روز شنبه برگزار گردید.

این سازمان دهنده که یک وبلاگ نویس هم هست، نوشت: امروز 90 نفر به ما در 11 منطقه در ایروان و 12 شهر دیگر ارمنستان ملحق شدند. آنها تصمیم گرفتند تا تولد نیکول پاشینیان، نخست وزیر را با شعار نیکول دروغگو جشن بگیرند.

به گفته این وبلاگ نویس، پلیس 30 تن از معترضان را دستگیر کرد.

وی نخست وزیر را به دروغگویی به ملت با اشکال و روش های مختلف از جمله درباره اقتصاد، سیاست خارجی و امنیت متهم نموده است.

آرتور دانلیان که پیش از این متحد نخست وزیر بود و به عنوان سیاست گذار برای حزب قرارداد مدنی وی کار می کرد، در آوریل امسال میلادی گفته بود که به دلیل اختلاف نظرهای ایدئولوژیک با پاشینیان حزب را ترک نموده است.

پاشینیان در مه 2018 و پس از اعتراضات گسترده اپوزیسیون علیه انتصاب سرژ سرکسیان، رئیس جمهوری سابق به عنوان نخست وزیر انتخاب شد.

این اعتراضات پس از تغییر سیستم ریاست جمهوری به پارلمانی روی داد. ، ایسنا

منبع: ایران آنلاین

به "اعتراضات فعالان ارمنستان علیه نخست وزیر" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "اعتراضات فعالان ارمنستان علیه نخست وزیر"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید