طرز تهیه ترشی هفت بیجار

به گزارش وبلاگ بهروز، اگر به خوش شانسی عدد هفت باور دارید، یادگرفتن طرز تهیه ترشی هفت بیجار می تواند شانس گم شده تان را به شما برگرداند. این ترشی از هفت میوه، هفت ادویه و هفت سبزی تشکیل شده است. شاید یادگرفتن طرز تهیه ترشی هفت بیجار و خوردن آن بتواند در گرانی این روزها، یک بسته پول قلمبه به دستتان برساند.

طرز تهیه ترشی هفت بیجار

اگر دوست دارید طرز تهیه ترشی هفت بیجار را که قدمتی 150 ساله دارد، یاد بگیرید و عطر و طعم بی نظیر آن را مهمان شب های پاییز و زمستانتان کنید، خواندن ادامه این مقاله را از دست ندهید.

طرز تهیه ترشی هفت بیجار شمالی

پاییز که می گردد در خانه همه بیجاری ها بساط ترشی انداختن برپا می گردد. محال است که اهل بیجار باشید و پاییز و زمستان را بدون ترشی سر کنید. اگر شما هم کنجکاو شده اید که بدانید این ترشی چیست و چه ادویه های جادویی برای این ترشی استفاده می نمایند، می توانید آستین هایتان را بالا بزنید و بعد از خرید مواد زیر، طرز تهیه ترشی هفت بیجار شمالی را یاد بگیرید.

مواد لازم برای تهیه ترشی هفت بیجار

برای یادگرفتن طرز تهیه ترشی هفت بیجار اولین قدمی که باید بردارید، تهیه مواد لازم برای ترشی ست. موادی که در ادامه آمده است این امکان را به شما می دهد که این ترشی هیجان انگیز را برای 10 نفر تهیه کنید.

  • گل کلم 2 کیلوگرم
  • بادمجان 1 کیلوگرم
  • هویج 1 کیلوگرم
  • خیار 1 کیلوگرم
  • سیب زمینی ترشی 2 عدد
  • به 2 عدد
  • لوبیا سبز 1 کیلوگرم
  • سیر 5 بوته
  • فلفل سبز تند 250 گرم
  • فلفل دلمه ای 1 عدد
  • سبزی ترشی 500 گرم (شامل ترخون، مرزه، نعناع، جعفری و گشنیز)
  • ادویه ترشی به میزان لازم
  • سرکه سفید 5 لیتر

دستور تهیه ترشی هفت بیجار

بعد از آماده کردن مواد ترشی، حالا وقت یادگرفتن طرز تهیه ترشی هفت بیجار است. اگر چندهفته ای را که برای رسیدن ترشی زمان ضروری است کنار بگذاریم، برای تهیه این ترشی، شما به یک ساعت زمان احتیاج دارید. اگر می خواهید طرز تهیه ترشی هفت بیجار را بدون عیب نقص یاد بگیرید، مراحل زیر را موبه مو دنبال کنید.

  1. اولین قدم در طرز تهیه ترشی هفت بیجار آماده کردن گل کلم هاست. ابتدا با دست، گل کلم ها را تکه تکه کنید و به خوبی با آب و نمک بشویید.
  2. تمام سبزیجات ترشی یعنی خیار، هویج، بادمجان، فلفل دلمه ای، سیب زمینی ترشی، لوبیا سبز و فلفل سبز را بشویید و تمام سبزیجات را به جز فلفل سبز، ریز خرد کنید.
  3. سبزی هایی را که در طرز تهیه ترشی هفت بیجار ضروری است، بشویید. بعد از این که سبزی ها به طور کامل خشک شدند، آن ها را ساطوری خرد کنید.
  4. در مرحله چهارم از طرز تهیه ترشی هفت بیجار شما باید تمام مواد خردشده را داخل یک ظرف بزرگ بریزید و به آن ادویه ترشی و نمک اضافه کنید. بعد از آن، پوست بوته های سیر را بگیرید و حبه های آن را جدا کنید.
  5. دبه ای متناسب با حجم موادتان انتخاب کنید. مواد ترشی را به صورت لایه لایه داخل دبه بریزید و روی هر لایه سیر، سبزی خشک و فلفل سبز اضافه کنید. وقتی مواد ترشی تا بالای دبه آمد، روی سطح آن چند حبه سیر و اندازهی فلفل سبز و سبزی خشک قرار دهید.
  6. در هنگام اضافه کردن سرکه به مواد دقت کنید که سرکه یک بند انگشت بالاتر از مواد باشد.
  7. در این مرحله از طرز تهیه ترشی هفت بیجار باید خودتان را برای انتظار حداقل 10 روزه آماده کنید. در دبه را محکم ببندید و به مدت 10 روز در یک محل خنک و تاریک از آن نگهداری کنید تا جا بیفتد.

ادویه ترشی هفت بیجار

مهم ترین قسمت در طرز تهیه ترشی هفت بیجار استفاده از ادویه مناسب است. ادویه، جوهره ترشی ست و با بودن ادویه است که ترشی طعم منحصربه فرد خودش را به رخ می کشد. ادویه ترشی هفت بیجار نتیجه مخلوط کردن دنیایی از ادویه های مختلف است که در زیر، دستور آن را یاد می گیرید.

مواد لازم برای ادویه مخصوص ترشی هفت بیجار

  • پودر گلپر 10 قاشق چای خوری
  • جوز هندی 1 قاشق چای خوری
  • پودر تخم گشنیز 5 قاشق چای خوری
  • پودر زیره سبز 2 قاشق چای خوری
  • فلفل سیاه 1 قاشق چای خوری
  • پودر رازیانه 1 قاشق چای خوری
  • دارچین 1 قاشق چای خوری
  • فلفل قرمز 1 قاشق چای خوری

طرز تهیه ادویه ترشی هفت بیجار

ابتدا همه ادویه ها را به خوبی آسیاب و سپس با هم مخلوط کنید. دقت کنید که اندازه گلپر از آن چه که در دستور نوشته شده است بیشتر نباشد. در غیر این صورت عطر گلپر می تواند بر تمام ادویه ها غالب گردد.

بعد از این که ادویه ها را مخلوط کردید، آن ها را به مدت 2 دقیقه روی حرارت ملایم تفت دهید. ادویه شما آماده است و می توانید از آن در طرز تهیه ترشی هفت بیجار بهره ببرید.

چکار کنیم ترشی خراب نشه؟

ترشی ها بر خلاف این که درست کردنشان ساده به نظر می آید، هزار فوت وفن مختلف برای خوب درآمدنشان ضروری است. مهم ترین قسمت در طرز تهیه ترشی هفت بیجار دانستن این مسئله است که چکار کنیم ترشی خراب نشه. در ادامه با هم چند نکته حیاتی را آنالیز می کنیم.

  • برای جلوگیری از خراب شدن ترشی، هرگز به آن آب جوشیده داغ اضافه نکنید.
  • اگر می خواهید تندی سرکه کمتر باشد، می توانید به ازای هر لیتر سرکه یک لیوان آب به ترشی اضافه کنید.
  • در طرز تهیه ترشی هفت بیجار برای جلوگیری از کپک زدن ترشی، به خشک بودن ظرف و مواد دقت کنید.
  • سرکه حتما باید روی مواد ترشی را بگیرد، در غیر این صورت مواد ترشی کپک می زند.
منبع: اسنپ مارکت

به "طرز تهیه ترشی هفت بیجار" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه ترشی هفت بیجار"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید