طرز تهیه لوه کباب؛ غذای سنتی مازندران

به گزارش وبلاگ بهروز، لوه کباب غذای سنتی مازندرانه و توی عروسی ها سرو می کنند و البته که خیلی لذیذه. لوه کباب رو با گوشت تازه گوسفندی و پیاز و زرشک و آلو و زعفران درست می کنند.

طرز تهیه لوه کباب؛ غذای سنتی مازندران

مواد لازم

5 عدد آلو بخارا

8 عدد آلوچه برغانی

8 عدد آلو قرمز (یا گوجه سبز)

2 عدد گوجه فرنگی

1 عدد پیاز

1 قاشق غذا خوری رب نارنج

6 حبه سیر

1 کیلو گوشت ران گوسفند

نمک و فلفل (به میزان لازم)

دستور تهیه:

گوشت رو به قطعات بزرگ تقسیم کرده و وسط هر تکه رو یک شکاف کوچیک ایجاد کرده و هر حبه سیر رو داخل این شکاف ها می کنیم.

توی قابلمه روغن ریخته و پیاز رو به قطعات ریز خرد کرده و کمی تفت میدیم. گوشت رو اضافه کرده و کمی روی اون، طلایی بشه، سرخ می کنیم و گوجه فرنگی خرد شده رو اضافه کرده و کمی تفت میدیم و بعد داخل گوشت سیر باقی مونده و آب می ریزیم.

در ظرف رو گذاشته تا کاملا بپزه بعد از گذشت نیم ساعت آلو بخارا، آلو برغانی و گوجه سبز رو اضافه می کنیم و به مدت چند ساعت در ظرف رو گذاشته تا کاملا بپزه.

بعد از پخت رب گوجه فرنگی رو سرخ کرده با رب نارنج، نمک و فلفل به خورش اضافه می کنیم و شعله رو کم کرده و می ذاریم تا روغن بندازه. غذا حاضره!

منبع: گردشبان

به "طرز تهیه لوه کباب؛ غذای سنتی مازندران" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه لوه کباب؛ غذای سنتی مازندران"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید