طرز تهیه لوه کباب؛ غذای سنتی مازندران
به گزارش وبلاگ بهروز، لوه کباب غذای سنتی مازندرانه و توی عروسی ها سرو می کنند و البته که خیلی لذیذه. لوه کباب رو با گوشت تازه گوسفندی و پیاز و زرشک و آلو و زعفران درست می کنند.
مواد لازم
5 عدد آلو بخارا
8 عدد آلوچه برغانی
8 عدد آلو قرمز (یا گوجه سبز)
2 عدد گوجه فرنگی
1 عدد پیاز
1 قاشق غذا خوری رب نارنج
6 حبه سیر
1 کیلو گوشت ران گوسفند
نمک و فلفل (به میزان لازم)
دستور تهیه:
گوشت رو به قطعات بزرگ تقسیم کرده و وسط هر تکه رو یک شکاف کوچیک ایجاد کرده و هر حبه سیر رو داخل این شکاف ها می کنیم.
توی قابلمه روغن ریخته و پیاز رو به قطعات ریز خرد کرده و کمی تفت میدیم. گوشت رو اضافه کرده و کمی روی اون، طلایی بشه، سرخ می کنیم و گوجه فرنگی خرد شده رو اضافه کرده و کمی تفت میدیم و بعد داخل گوشت سیر باقی مونده و آب می ریزیم.
در ظرف رو گذاشته تا کاملا بپزه بعد از گذشت نیم ساعت آلو بخارا، آلو برغانی و گوجه سبز رو اضافه می کنیم و به مدت چند ساعت در ظرف رو گذاشته تا کاملا بپزه.
بعد از پخت رب گوجه فرنگی رو سرخ کرده با رب نارنج، نمک و فلفل به خورش اضافه می کنیم و شعله رو کم کرده و می ذاریم تا روغن بندازه. غذا حاضره!
منبع: گردشبان